Почивка на остров Халкидики

Image

почивка в Гърция, почивка, почивка на море, почивка в България, почивка през лятото, екскурзия, почивка извън България
Невероятни плажове и отпускарско настроение ви предстоят през очакваната лятна почивка на Халкидики. Почивките на тази красива гръцка земя се запомнят с ослепителни гледки, бели плажове, кристално чисти води на топлото Егейско море. Местата за настаняване на острова варират от стандартните гръцки къщи, превърнати в семейни къщи за гости, през апартхотели до луксозни хотели на самия бряг на Средиземно море.
all inclusive

Полуостров Халкидики се простира навън от сушата като тризъбец. Най-западно ситуираният от трите разклонения, известен с интересното име Касандра, е доста развит във всякакво отношение и се е превърнала в желана дестинация за туризъм. Ваканциите на Халкидики в съзнанието на посетителите са свързани с качествено обслужване, неповторим нощен живот и чудесни морски пейзажи.

Ситония е по-подходящо място за усамотение, от Касандра, но гледката ще спре дъха ви още от пръв поглед с безбройните маслинови дръвчета, вековните борови гори, които допълват невероятните пейзажи и малките закътани морски заливчета. Последният ‘зъб’ на полуострова е енигматичния Атон, който със сигурност ще прибави малко мистерия към вашата екскурзия в острова Халкидики.