Разкажи ми какви точно обувки притежава мъжа ти, и ще ти споделя що за човек е по характер

sportswear
Наясно ли сте, че една обувка не е само лице на показност и стил. Обувката е възможно доста да подскаже за собственика си. Според доста психолози само формата на употребяваната обувка е възможно да ни каже много повече за стопанина, в сравнение със самите реплики споделени на първата среща.

Както по качеството на материали и марката обувки, да научите за финансовото състояние и професията на кавалера насреща, бихте могли да узнаете и от модела.

Маратонки за мъже – тези са обувките на абсолютно всеки уважаващ себе си господин.

А точно тук реално не коментираме мъжа, който си позволява да нахлузи маратонките, за да отиде на работа в офиса, а за този който всяка сутрин се грижи за здравето и тонуса си.

Спортни кецове – разбира се това е класическата спортно насочена обувка, като освен приятна е адски харесвана от всички. Такава обувка би могло да притежава абсолютно всеки господин, най-малко за използване през свободното време.

Елегантни обувки от кожа – точно това са обувките на деловия мачо или бизнесменът. Ако случайно Човекът до вас притежава точно такива обувки или пък още по-високо вдига летвата с оригинални модели от кожа на крокодил, то то тогава срещу Вас имате индивид от силния пол, който е адски сериозен.

Обувки за туризъм – определено тази е желаната обувка на съвременния авантюрист. Ако случайно знаете господа, като в 70% от живота си употребяват подобни обувки, то значи си падате и по природолюбител и дори еко защитник.

Мокасини – мъжете, които държат на класиката и комфорта, притежават тези обувки. Такива господа обожават срещи с приятели, социалния живот и даже са душата на компанията.