Илюстрациите, като частица от домашния интериор

abstract paintings

Картина, като неразделна съставна част от вътрешното оформление на Спалнята ви

Спалното помещение не е единствено пространство, където дремвате, но и пространство за почивка. Много мъже и жени, още повече хора и студенти, пребиваващи в малки жилища, обединяват всекидневна и спалня в едно цяло. В такива домове линията измежду спалнята и дневната се премахва. Не помисляйте, че в спалнята не е нужна украса, напротив. Реално в спалното помещение човек изкарва голяма част от собственото си време. Ето защо точно тук несъмнено е необходимо да се обърне внимание на декорацията и обзавеждането.

Рисунките в спалното помещение, а и не само там, а и в абсолютно цялото жилищно помещение, му придават Вашата лична нотка, разбирането Ви към нещата от живота, Вашата гледна позиция…

Правилния избор на вещи в спалнята, съчетаването на цвета на стените с цвета на завесите или щорите… а в конкретния ред на мисли следва мига и за картините за декориране. Стаи без никаква украсата за стена наподобяват на недовършени и безлични. Точно какви платна ще закачите в помещението си се привежда до личен привкус и, разбира се до мебелировката на помещението. Към съвременните мебели пасват например утопични пейзажи, летни картини, изображения в черно и бяло или “SPA” картина за вашата стена. За избирането на илюстрация може спокойно да се помисли и върху практичната част на спалното помещение, а именно спокойния сън.

Красива картина, като важна съставна част от изгледа на Кухнята ви

На всяко едно помещение е възможно да поставим различни платна за декор, докато красива картина в кухненското помещение много рядко откриваме. Кухнята в точно това отношение, е тежка за украса – тя има строго дефинирана роля. Стаята много често е доста малко и стените се оказват почти ангажирани напълно, а това допълнително усложнява поставянето на рисунка. Голяма част от кухненското помещение е заета от кухненски уреди, рафтове, шкафове и плот за работа, точно за това в кухнята няма много място за декорация. Независимо всичко това, който има желание да създаде удобство в кухнята си, би могъл да извърши това с правилните рисунки.

Кухненските картини не са отегчителни.

В интернет пространството, като и в мебелните магазини безсъмнение вече се предоставят огромен подбор от илюстрации с добър вид. Принципно за кухнята се препоръчват изображения с мотив, като много добре се допълва в тази среда. Такива е възможно да бъдат пейзажи на плодове и зеленчуци, бутилка вино, кафе или чай.

При окачването на пейзажа е наложително да вземе в предвид разстоянието до готварската печка, понеже точно там е възможно тя да бъде повредена или изцапана. Картината също не е хубаво да е адски огромна, защото намалява облика на кухнята.

За готварските помещения, които са с плочки по стената, най-вече около мивката, има различен метод за декориране. По плочките е възможно чудесно да се залепят стикери с правилните мотиви и така да се освежи стаята.