Седем стъпки за избора на апратемнт в София

В случай, че в момента сте на етап да купите апартамент в Столицата, пред теб имате етапи, които ще бъдат същевременно приятни, но така също ще отнемат от нашето време.

апартаменти старо строителство софия

Хубаво е, тъй като избирате къде точно да се преместите, което в най-общи линии се свързва с положителна промяна, ново начало, без съмнение чисто нов начин на живот. Не е лесно да се набележат голям брой жилища от които трябва да намалите броят до 2-3, а след този етап, е добре да посетите всеки 1 от израбните апаратемнти в София. Този етап е първата стъпка за избора на чисто ново жилище за живот в София.


Определено ще бъде много леко да стигнете до момента, където ще бъдете в готовност да купите апартамент, ако знаете всяка с всяка една крачка. Това са седем елементарни полезни стъпки как точно да изберете апартамент в Столицата:

 1. Изберете местност
  1-вата крачка е да подберете местност където мислите, че желаете да живеете. Мястото показва и контролира търсенето. В крайна сметка не е по силите ви да проверите всички апартаменти, в квартала в който желаете да започнете нов живот. Избирането на местоположение се ръководи от това къде се намира работата ви и на твоята половинка. Дали в точно този квартал са налични наистина добри училища и детски градини за вашите деца. Преди всичко е много важно дали разполага с Метро станция.
  2.Изберете точно как наистина трябва да изграден вашия апартамент в София
  Точно какъв тип жилищна сграда предпочитате? Апартамент, в който можете да стигнете с помощта на обикновенни стълби (на първите етажи) или апартамент с асансьор и сграда на по-висок етаж?
  Наистина ли нужда от място за паркиране? Разберете реално дали парко мястото е включен и ако не е така, реално дали е наличен и каква е цената му.
  След този етап хубаво помислето за това, от което вие имате никаква нужда точно да се намира близо до вас, независимо дали такива са хранителни магазини, обществен транспорт, паркове за деца, университети, места за децата ви, ресторанти за бързо хранене, магистрали или нещо друго. Решете колко време ще е нужно да пътувате.
  Вие сами несъмнено точно така ще искате да определите размера на вашия апартамент, какви точно кв.м. да има площ.
 2. Определете какво реално можете да отделите като пари за него
  1 е напълно да знаете точно какво искате, но дали можете да си го позволите?
  Има не много на брой елементарни съвети, които ще ви бъдат полезни да изчислиш реалистичен приход за покупка на жилище в град София. Едното горещо препоръчва да отделите педесет процента от постъпленията си за дома з, като основни плащания, мобилен телефон, застраховки, битови услуги и храненето, 20%% процента на заема за партамента, срочен влог и за инвестиране и 30% за ежедневни плащания за дреболии като пътувания, филми, пазаруванеи молове.
 3. Направете много бързо търсене из пазара за недвижими имоти
  Сега е ценното време да научите какво е на разположение, къде по-точно е и относително колко му е цената.
  Един съвет, които искаме да ви дадеме, е също да потърсите обяви за имоти с текст продавам двустаен апартамент .За тази цел може да влезете в уеб страница на Агенция за имоти, например сайта на КА5 имоти за даване под наем или потърсете сайтове за онлайн имоти. Съставете списък на апартаменти, които да съберат всичко от вашия условия.
 4. Направете проверка на всичко до тук
  Сега знаете точно какво искате. Плюс това вече сте направили и сметка на вашите разходи.
 5. Погледнете мненията
  Добре е да посещавате само имоти, където си заслужават вашето време, затова проверете онлайн на снимките на всички потенциални апартаменти в списъка ви. Безсъмнение този процес е в състояние да ви спомогне за да извадиш тези които са занемарени или са на много шумно място.
 6. Прегледайте набелязаните от теб имоти в София
  Преминахте през важните стъпки, и сега е точното време да посетите избраните във вашия списък апартаменти. Когато го направите, усетете точно как се чувствате, когато влезете в такъв имот.Това ще значи, че ти е удобно, когато обикаляте из агента,продавача трябва да изглежда приятелски настроен към нас. Хубаво е да си представите, че вие живеете в точно този имот в София.